1. In de gehele locatie 1.5 meter afstand houden tot elkaar en het personeel.

2. Maximaal 1 ouder / begeleider per kind.

3. Kom niet te vroeg naar de zwemles. 5 minuten voor aanvang van de les mag u de kleedruimte betreden. Bent u toch te vroeg, wacht dan in de grotere ruimtes. Wacht niet in de smalle gangen.

4. In de kleedruimte blijft u op uw plek wachten tot de instructeurs de kinderen komen halen. Kleren kunt u laten hangen.

5. Zwembroek / badpak thuis al aantrekken.

6. De zwemles duurt 45 minuten. U kunt tijdens de les vanwege de COVID-19 regels niet kijken. Als alles weer ‘normaal ’is, is dit uiteraard wel weer mogelijk.

7. 2 minuten voor het einde van de les mag u weer de kleedruimte betreden en wacht u op uw plek tot de instructeurs de kinderen komen brengen.

8. Thuis douchen / föhnen. Neem eventueel een muts mee.

9. Na de les zo snel mogelijk omkleden en de locatie zo snel mogelijk verlaten. ( maximaal 8 minuten)

10. Ben je verkouden, niesen of koorts…kortom heeft u of uw kind klachten, blijf dan thuis. Kinderen die toch met klachten in het water zijn worden teruggestuurd.

11. De eerste les van de maand kunt u de maandtermijn contant of per pin betalen.

Dit protocol is tijdelijk en is van kracht tot alles weer “normaal’ is. Wij volgen het landelijke protocol van de Nationale Raad Zwemdiploma’s en richtlijnen van het RIVM.

Wij vragen van iedereen medewerking en respect naar elkaar. Wij zullen erop toezien dat in de kleedruimte alles volgens de regels verloopt. Wij willen tijdens controle geen boete ontvangen. Iemand die zich niet aan de regels houdt wordt de toegang tot het zwembad ontzegd..

Het is voor niemand prettig maar het is niet anders. Wij respecteren ieders mening maar tegen mensen die zich niet kunnen vinden in het tijdelijke “nieuwe normaal” en zich niet aan de 1.5 meter wensen te houden zeggen wij….BLIJF ALSJEBLIEFT THUIS. Dan zien wij jullie graag weer als dit alles voorbij is en alles weer “normaal‘ is..

Wij hebben er zin in!!! Tot snel


Zwemteam Netty