Protocol Covid-19 zwemschool Netty vanaf 2 juni
 
1. In de gehele locatie  1,5 meter afstand houden tot elkaar en het personeel.

2. Bij aankomst buiten wachten in de daarvoor ingerichte tent tot iemand van ons personeel jullie komt halen. Dit zal 5 minuten voor aanvang van de les  zijn.

3. Betaling van het lesgeld gebeurt om beurten. U wordt om beurten geroepen. Blijf dus in het hokje wachten tot u geroepen wordt.

4. De duur van de zwemles bedraagt 45 minuten. Dit betekent 45 minuten les, het spelen tijdens de les vervalt.

5. Kinderen blijven de gehele les in het water.

6. Max 1 ouder per kind mee naar beneden. Ook in de horeca maximaal 1 ouder. Er is voor zwemouders een speciale ruimte in de horeca gereserveerd. In de horeca is een consumptie verplicht. Geen spelende huisgenootjes (broertjes / zusjes) in de binnenspeeltuin / horeca. Geen opa of oma mee naar de zwemles.

7. Er zijn 12 kleedhokjes en 2 douche hokjes waar omgekleed kan worden. Douche staat uiteraard uit.

8. Ben je verkouden, niesen of koorts….kortom heeft u of uw kind klachten, blijf dan thuis. Kinderen die toch met klachten in het water zijn worden teruggestuurd.

9. Zwembroek / badpak thuis aantrekken.

10. Laat uw kind thuis voor de les naar het toilet gaan.

11. 5 minuten voor aanvang van de les naar beneden, niet eerder. Als u buiten geroepen wordt om naar binnen te komen.

12. Uitkleden in de hokjes, de kleren laten hangen in het hokje.

13. De kinderen worden door de instructeur gehaald. In het hokje blijven wachten.

14. Ieder kind neemt zijn / haar handdoek mee de zwemzaal in en legt deze op de bank. Na de les doet ieder kind zijn / haar handdoek om en loopt naar het hokje waar papa of mama staat te wachten.

15.  De camera staat aan maar neemt niet op. Ouders (max 1) kunnen de hele les volgens via de televisieschermen in de horeca met in acht neming van de 1,5 meter. Niet de laatste 10 minuten kijken in het zwembad.

16. 2 minuten voor het eind van de les mag u naar beneden en wacht u in het hokje. De kinderen worden door de instructeur naar het juiste hokje gebracht.

17. Thuis douchen en föhnen. Neem eventueel een muts mee.

18. Na de les heeft u  max 10 minuten om uw kind weer aan te kleden. Droog als u klaar bent het hokje even na met uw handdoek.

Dit protocol is tijdelijk en is van kracht tot alles weer “normaal’ is. Wij volgen het landelijke protocol van de Nationale Raad Zwemdiploma’s en richtlijnen van het RIVM.

Wij vragen van iedereen medewerking en respect naar elkaar.  Wij zullen erop toezien dat in de kleedruimte alles  volgens de regels verloopt. Wij willen tijdens controle geen boete ontvangen. Iemand die zich niet aan de regels houdt wordt de toegang tot het zwembad ontzegd..

 Het is voor niemand prettig maar het is niet anders. Wij respecteren ieders mening maar tegen mensen die zich niet kunnen vinden in het tijdelijke “nieuwe normaal” en zich niet aan de 1.5 meter wensen te houden zeggen wij….BLIJF ALSJEBLIEFT THUIS. Dan zien wij jullie graag weer als dit alles voorbij is en alles weer  “normaal‘ is..

Wij hebben er zin in!!! Tot snel